Sayfalar

24 Ocak 2012 Salı

Aşkın Tarifi

şk aynadır. Karşısına ne koyarsanız onu yansıtır. Aşk bir süpriz olmak ister. Yüreğimizi hoplatan anılar ister. Kanımızı kaynatan geceler ister. ve tüm bunları en baştan çıkarıcı şekilde yaşamak ister. Aşk doyumsuzdur, tatmimsizdir ve sürekli baştan çıkarılmak ister. Aşıkda doyumsuzdur ve sürekli sevdiğini baştan çıkarmak ve her an fethetmek ister. Sevdiğinin gözlerinde her an kendine ait bir zafer ister. 
Aşk bir istiladır. Hükmetmek ve hükmedilmek ister. Tam bir teslimiyetle baştan çıkardığı her noktayı ele geçirmek ve zaptetmek ister. Aşk kıskançtır. Hem sürekli baştan çıkarmak, hemde sadakatle beklemek ister. Aşk iktidardır. Güç ve mevki ister. Sevgilinin kalbinde hep ilk sırada olmak ve her an düşünülmek ister. 
Aşk kırılgandır. Tüm gücüne rağmen en ufak fırtınada dallarını eğiveren ürkek bir fidana benzer. Aşk hep bahar olmak ister. Her baharda yeniden baştan çıkmak ister. Aşk hilekardır. Karşılıklı bir savaşta her iki tarafıda baştan çıkararak yener. kadının cazibesini erkeğin gücüyle, erkeğin iktidarını kadının naifliğiyle alteder. 
Aşkta erkek kesindir. Kadın ise çözülemez. Aşk bu detayları kullanır bize karşı hep ve yenilmez bir rakiptir aşk. Sürekli tuzaklar kurar ve kurduğu her tuzak işe yarar. 
Aşk bir baştan çıkarma uzmanıdır. zaman zaman bizede öğretir bildiklerini. Aşkta başarılı olduğunuz zamanlara bakın, inanamazsınız; hep aşktan birşeyler öğrendiğiniz zamanlara denk gelir. İyi bir öğretmendir aşk. Öğrettiklerini unutmaz ve uygularsanız genelde hep hedefe ulaşırsınız. 
Aşk bir meydan okumadır. Her iki taraf da tek başına meydan okur ve sonunda tatfları birbirine düşürüp aradan sıyrılıverir. 
Aşk bir şifredir aslında, eğer kodları okumayı öğrenirseniz; tüm baştan çıkarıcılığına, hilekarlığına, istilasına ve savaşına rağmen boyun eğmeyide bilir. Yani aşkın kendisi de, eğer yeterince isterseniz, baştan çıkarılabilir.


Alıntı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder